Carucioare 3 in 1 cea mai buna alegere
Carucior 3 in 1 negru

Cu ajutorul site-ului de cumparaturi CarucioareBebe.ro incercam sa ii sustinem pe noii parinti in activitatile de relaxare pe care le realizeaza alaturi de cei mici, oferindu-le in aceasta perioada o gama completa de carucioare moderne atat pentru nou nascuti, cat si pentru copiii care au trecut de varsta de 1 anisor. Magazinul nostru online isi indreapta atentia catre ofertele diversificate pentru carucioarele utile copiilor, astfel ca va intampina cu un set complet pentru accesoriile de plimbare optime pentru orice stil de viata!Carucior 3 in 1 negru

Caruciorul 3 in 1 vine dotat cu landou si scoica auto, geanta, plasa insecte, husa ploaie, husa picioare si suport pahare.
Un carucior 3 in 1 pentru copii reprezinta cea mai simpla solutie pentru a avea un carucior complet.
Sistemul este construit astfel incat sa poata fi utilizat de catre oricine, iar trecerea este usoara de la un mod la altul.
Carucioarele 3 in 1 pentru copii contin: landoul care se foloseste in primele 5 – 6 luni, dupa care pote fi transformat in parte sport, care pote fi folosita pana la 3 ani si scoica auto care se poate monta pe cadrul caruciorului sau in masina.Carucior 2 in 1 bej

Caruciorul 2 in 1 este compus din landou transformabil in parte sport, este reversibil adica se poate pune cu fata si cu spatele la parinte.
Partea sport este o pozitie de transformare a landoului care se realizeaza prin mufarea unor cleme ce duce la obtinerea diferitelor pozitii ale spatarului, de la drept, unghi de 90 grade pana la o pozitie confortabila de somn.
Rotile sunt din cauciuc ceea ce face plimbarea mai silentioasa, iar suspensia amplasata pe cadru din aluminiu permite trecerea cu usurinta peste obstacolele intanlnite in timpul plimbarii.
Carucioarele 2 in 1 vin echipate cu geanta, plasa insecte, husa picioare, suport pahar si husa ploaie.

Caruciorul sport este mult mai mic, usor, compact si ieftin fata de cel recomandat de la nastere.
Avantajul cumpararii unui carucior sport este usurimea cu care este manevrat si plierea/deplierea rapida.
Confortul este asigurat printr-un scaun ajustabil in 3 pozitii si un cos de cumparaturi.
Rotile fata sunt pivotante si au mecanism de blocare, iar rotile spate sunt fixe oferind stabilitate.

Atunci cand vine vorba despre accesoriile de plimbare folosite de cei mici, avem grija ca produsele pe care le furnizam parintilor sa fie certificate cu eticheta “inalta calitate” pentru a asigura siguranta si protectie tuturor copiilor.

Carucioarele pentru copii oferite de noi sunt fabricate din materiale de calitate si sunt accesorizate corespunzator nevoilor copilului dar si parintelui.
In prezent, in ceea ce priveste tipul de carucioare putem gasi: carucioare 3 in 1, carucioare 2 in 1 si carucioare sport.

Sus