Cateva motive pentru achizitionarea unei triciclete pentru copil
0

Fiecare copil are in dezvoltarea sa cateva etape distincte si importante: vorbirea, mersul, mersul prin coordonare oculomusculara. La un copil de doi trei ani tricicleta are importanta ei necontestabila in dezvoltarea motricitatii, a simtului de orientare si a coordonarii miscarilor. Tricicleta este primul mijloc de locomotie care se ocupa sa il invete sa dobandeasca independenta in miscare, il invata sa ia decizii de control pentru a putea merge drept. Tricicleta este, daca putem spune asa, primul examen de autocontrol pe care trebuie sa il treaca micutul.

Unul din avantajele incontestabile pe care le ofera tricicleta este ca fiind de mici dimensiuni se poate folosi si in casa, mai ales daca aveti un hol lung ca al nostru pe care il puteti transforma in pista si traseu pentru tricicleta, iar faptul ca a venit frigul si nu se mai poate iesi afara la plimbare, cel mic o poate folosi in interior. Pe piata sunt numeroase modele de triciclete, personalizate cromatic, prin design si functionalitate.

CarucioareBebe.ro va ofera mai multe produse printre care: Carucioare 3 in 1,  sport, 2 in 1 si triciclete. Brand carucioarele BabyDary.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

Sus